Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Toilette til kvinder

Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Toilette til kvinder
Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Toilette til kvinder
45 ml
334,00kr

Kode: CNE0008 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Clinique Aromatics Elixir™
Ingredienser

Nyd den blide blomsteragtige fortryllelse hele dagen. Eau de toiletten Clinique Aromatics Elixir™ gemmer på tusindvis af kronblade, hvis dufte understreger din kvindelighed og naturlige charme.

  • blomsterduft
  • chypréduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • duft af varme, ideel til koldt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rose, Appelsinblomst, Jasmin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kamille, Eg , Patchouli, Vetiver, Ylang-Ylang
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Sandeltræ
Parfumekategori
blomstret, chypre

Om mærket Clinique

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.

Anmeldelse Clinique Aromatics Elixir™