CliniqueAromatics Elixir Gavesættil kvinder

Clinique Aromatics Elixir Gavesæt  til kvinder
Clinique Aromatics Elixir Gavesæt  til kvinder

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: CLK06312

Aromatic Elixir Eau de Parfum Til kvinder 100 ml + Aromatic Elixir Eau de Parfum Til kvinder 10 ml + Aromatic Elixir Luksuriøs kropscreme 75 ml

Gave til dig
En gratis fugtgivende gelcreme i størrelsen 15 ml fra Clinique ved køb af mærket for over 380 kr.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig

En luksusduft er altid det rette valg, hvis du virkelig vil skabe glæde. Parfumesættet til kvinder Clinique Aromatics Elixir i den smukke indpakning vil mangedoble glæden hos modtageren. Du kan satse på det perfekt matchende sæt, som enhver kvinde vil forelske sig i ved første blik.

Sættet indeholder:

  • Aromatic Elixir Eau de Parfum Til kvinder 100 ml
  • Aromatic Elixir Eau de Parfum Til kvinder 10 ml
  • Aromatic Elixir Luksuriøs kropscreme 75 ml

Egenskaber:

  • gaveduften i sættet vil mangedoble glæden
  • indeholder den normale størrelse og en miniatureflaske
  • perfekt som gave
  • glæder alle kvinder

Ingredienser

Parfumekategori
blomstret, chypre
Sættype
Gavesæt

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.