Clinique Happy Eau de Parfum til kvinder

Clinique Happy Eau de Parfum til kvinder
Clinique Happy Eau de Parfum til kvinder
100 ml
398,40kr

Kode: CNE0016 | På lager
1
GLS
torsdag 28.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 27.1.2021

Duftbeskrivelse Clinique Happy
Ingredienser

Indhyld dig i en duft, der vil gøre dig i godt humør hele dagen. Eau de parfumen til kvinder Clinique Happy er et udtryk for optimisme og en følelse af fuldkommen lykke.

  • blomsterduft
  • citrusduft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Blomme, Appelsin, Æble, Mandarin, Rød grapefrugt
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Liljekonval, Fresia, Orkidé
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Mimosa, Magnolie, Moskus, Lilje, Rav
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Clinique

Clinique blev grundlagt i 1968 af Estée Lauder. Foranledningen var et interview med en dermatolog, der blev udgivet i Vogue-magasinet. Et af spørgsmålene, hun blev stillet, inspirerede hende til at skabe en førsteklasses, allergivenlig kosmetikserie til alle hudtyper.

 

Clinique tilbyder et bredt udvalg af produkter til det perfekte makeup-look, såsom Clinique-foundationen, såvel som kvinde- og herredufte samt en omfattende kollektion af hud- og kropsplejeprodukter til både mænd og kvinder. Alle Cliniques hudplejeprodukter er 100% parfumefri og udførligt testet for allergener, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud.

Produkternes styrke baserer sig på en omfangsrig kosmetikserie udviklet direkte af dermatologer. Cliniques tretrins-koncept for skønhed er helt unik og en af grundene til, at Clinique repræsenterer den ideelle tilgang til simpel daglig pleje.

Oplev selv resultaterne af dette mærke i takt med, at det tilpasser sig din huds behov.

Anmeldelse Clinique Happy