Rynkecremer

FILTER PÅ
  • Rynker og moden hud
Filter
Prisklasse

til

Bruges ved
Mærke
Vis mere
Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   9
  •   1
Bestsellere

Creme mod rynker

Ungdommens eliksir eksisterer ikke endnu, men det betyder ikke, at en hud uden rynker er forbeholdt de unge. Begynd med at bruge en creme mod rynker, og nyd at have et ungdommeligt udseende, selv efter de halvtreds!

Hvad indeholder den bedste rynkecreme?

Det rigtige valg af anti-rynkecreme giver intensiv fugt til din hud, nærer og, først og fremmest, udglatter den. Men hvordan ved du, at det er en rynkecreme, der virker? Undersøg altid indholdet omhyggeligt. En effektiv rynkecreme skal indeholde ingredienser som hyaluronsyre, retinol, co-enzym Q10, peptider, ceramider, A-, C- og E-vitaminer eller kollagen, der modvirker for tidlig aldring af huden og holder den spændstig og glat.

Rynkecremer alt efter alder:

  • Tag anti-rynkecremer 25+ eller cremer mod de første rynker med i din rutine så tidligt som muligt. Det grundlæggende i denne alder er hydrering – derfor er det allerbedst, hvis du bruger en fugtgivende creme mod rynker, der indeholder hyaluronsyre.
  • Anti-rynkecremer 40+ indeholder som regel kollagen og retinol, som du finder i anti-aging kosmetik. Den tager sig af rynker rundt om munden, øjnene og i panden, og de slappe konturer rundt om i ansigtet.
  • Anti-rynkecremer 50+ er fastere og har en løftende funktion. De modvirker dybe rynker, og også pigmentpletter. Det vigtige er SPF-beskyttelse.

Dag- og natcremer mod rynker

  • Dagcremer mod rynker med SPF beskytter huden mod solens skadelige stråler og negative påvirkninger fra miljøet. De hydrerer og udglatter huden.
  • Natcremer mod rynker indeholder en forøget mængde aktive stoffer til dyb regenerering af huden under søvn. Til dem hører effektive rynkecremer med retinol, som det anbefales kun at bruge om natten.

Øjencreme mod rynker

Den sarte hud i øjenområdet behøver særlig pleje. Derfor anbefaler vi, at du supplerer din foryngende creme med en speciel creme til rynker rundt om øjnene, der indeholder vitaminer, proteiner eller peptider. Den virker ikke blot ved at udglatte øjenområdet, men modvirker ofte også mørke rande og poser under øjnene.

Hvordan fremmer man virkningen af rynkecremer? Vil du have mest muligt ud af din foryngende cremes virkning? Brug et ansigtsserum mod rynker før din creme, og giv din hud en maske en til to gange om ugen. Begge præparater har en meget koncentreret sammensætning og forstærker tydeligt cremens virkning på rynker. En massagerulle til ansigtet eller en face roller fremmer også udglatning af rynker, fordi den er fantastisk til hævelser under øjnene eller dobbelthage.

Vælg fra vores udvalg af top-cremer mod rynker – rynkecremer, der faktisk virker. Vi tilbyder også rynkecreme til mænd, naturlig rynkecreme, kvalitetscremer med en løftende effekt, og endda rynkecremer med slangegift!