Gå videre til hovedindhold

Cremo

Om brandet Cremo

En fantastisk præstation, førsteklasses sammensætning og utrolige resultater. Et mærke med plejeprodukter til mænd, der ønsker at se godt ud og føle sig godt tilpas. Til mænd, der forventer mere af deres plejeprodukter, og som ser krops- og ansigtspleje som en måde at udtrykke deres personlighed på eller styrke deres selvtillid.

 

Vi skal være de bedste, så du kan føle dig bedst tilpas. Det er mottoet for det californiske mærke Cremo. Cremo Company er en kosmetikvirksomhed, der bygger på historiske traditioner. De kombinerer hverdagens autenticitet og meget effektive ingredienser med luksuriøs hud- og kropspleje for altid at give deres kunder en perfekt oplevelse.

Cremo blev stiftet i 2005, og selskabets succes blev skabt med et enkelt produkt – en barbercreme. Virksomhedens grundlægger fik til opgave at skabe den bedste barbercreme, et perfekt produkt, der ikke kun ville fungere godt, men som også ville være tilgængeligt for alle. Og så var Cremo-mærket født. I dag tilbyder Cremo en omfattende række af hud- og kropsplejeprodukter til mænd med samme vægt på præstation, kvalitet og detaljer som før i tiden.

Oplev denne luksuspleje, og gør din daglige hudplejerutine til et ritual, som du kan se frem til. Cremo Shave Cream er en barbercreme, der hjælper dig med at sikre, at din barbering er perfekt. Skægolien Cremo Beard Oil giver dit skæg den pleje, det har brug for. Din krop og dit sind vil blive opfrisket med den energigivende bodyshampoo Cremo Reserve Collection Palo Santo, og dit hår vil blive plejet med den opfriskende Cremo Citrus & Mint Leaf 2in1 Cooling Shampoo.

 

 

Se hele teksten skjul tekst