Crepejern

Filter
Prisklasse

til

Gratis gaver og tilbud

Hvordan vælger man et crepejern til håret?

Giv dit hår volumen, og imponér dem omkring dig ved første blik! Med et crepejern til håret (også kaldet en crepetang eller et crepe-krøllejern til håret) kan du skabe en stilfuld retro-frisure på et par minutter. Vælg det bedste crepejern alt efter dine behov (f.eks. et mini crepejern), og nyd dit hår med en crepe-effekt som lavet af en professionel. Hvordan skal du vælge?

Udvalg af crepejern til hår alt efter egenskaber

  • Ionisering i crepe-krøllejern vil de, der har tørt hår med tendens til at knække, sætte pris på. Ioniseringsfunktionen beskytter håret mod at blive skadet og giver glans og blødhed, uden at det spalter (prøv f.eks. et Babyliss crepejern).
  • Varmeregulering garanterer, at du ikke brænder alt for fint hår, og at du omvendt kan tæmme uregerligt hår ved en højere temperatur. Jo finere og mere skadet håret er, desto lavere en temperatur indstiller du crepejernet på. Til sensitivt hår anbefaler vi en temperatur på cirka 120 °C, til styling af krøllet, kraftigt og uregerligt hår indstiller du temperaturen på op til 200 °C.
  • Ekstra tilbehør hjælper dig med at style på flere måder med det samme apparat. Hvad siger du for eksempel til et glattejern, der med ét klik kan laves om til et crepejern?

Udvalg af crepe-krøllejern til håret alt efter pladernes materiale

  • Titaniumplader brillerer ved deres lange levetid og stabile varmefordeling.
  • Keramiske plader opvarmes jævnt og er skånsomme mod håret.
  • Tourmeline-belagte plader (keramiske og titanium) er velegnede til skadet hår, der får glans og et sundt udseende efter styling.

Hvordan bruges et crepejern til håret?

Følg producentens vejledning, når du bruger det. Den almindelig måde at crepe håret på er følgende:

  • Tænd crepejernet, indstil den ønskede temperatur, og lad det varme op et øjeblik.
  • Læg en tynd hårlok ind i det opvarmede crepejern ved rødderne, og lad varmen virke i cirka 5 sekunder. Derefter åbner du crepejernet og klikker det sammen om hårlokken et stykke længere nede. Sådan går du frem med resten af håret, lidt efter lidt fra rødderne mod spidserne.
  • Crepejernet ligner godt nok et glattejern, men til forskel fra det kører du ikke crepejernet henover håret ‒ så ville du ødelægge effekten med de små bølger, der er typisk for crepet hår.
  • Hvis du vil opnå den maksimale volumen, reder du håret nænsomt igennem efter at have crepet det.

Vil du have mere volumen? Vælg et tredobbelt krøllejern, der laver noget større bølger, der bogstaveligt talt løfter din frisure. Hvad enten du vælger et krøllejern, et glattejern eller et crepejern, så beskyt dit hår mod varme. Ved hjælp af kvalitets-produkter til varmebeskyttelse forhindrer du, at håret bliver ødelagt, også ved hyppig brug af crepejern eller glattejern.