Darphin Intral Environmental Lightweight Shield SPF50 Beskyttende ansigtscreme SPF 50

Darphin Intral Environmental Lightweight Shield SPF50 Beskyttende ansigtscreme SPF 50
Darphin Intral Environmental Lightweight Shield SPF50 Beskyttende ansigtscreme SPF 50
30 ml
295,90kr

Kode: DAR00374 | På lager
1
GLS
torsdag 22.4.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 20.4.2021

Beskrivelse Darphin Intral Environmental Lightweight Shield SPF50
Egenskaber

Ansigtscremen Darphin Intral Environmental Lightweight Shield SPF50 giver hver dag dit ansigt præcist den pleje, som det fortjener.

Egenskaber:

  • giver huden friskhed og lys
  • beskytter huden mod skadelige ydre påvirkninger

Brugsvejledning:
Påføres det rene ansigt og masseres ind med cirkelbevægelser. Kom det på ansigtet, halsen og det øverste af brystet. Bruges regelmæssigt hver morgen.

Egenskaber

Konsistens
creme
Tonetype
sensitiv
Effekter
Beroligende, Lysnende, Beskyttelse fra elementerne
Solbeskyttelse
med SPF
Bruges ved
dag

Om mærket Darphin

Darphin dermo kosmetik kombinerer naturlige og økologisk fremstillede ingredienser med avancerede videnskabelige og teknologiske metoder. Mærket følger nutidens tendenser, men er også inspireret af fransk historie. Marie Antoinette elskede virkningen af urtesera, æteriske olier og beskyttende cremer. Derudover fungerer alle disse stoffer synergistisk i Darphins produkter, og dette usædvanlige tredimensionelle koncept forbedres kontinuerligt under produktionen.

 

”En kvindes hud er et spejl, som reflekterer hendes liv,” siger Pierre Darphin. Botaniker, hudlæge, kinesioterapeut og opskriftmester, samt grundlægger af dette luksuriøse parisiske kosmetikmærke. Giv din hud en personaliseret Darphin Care, som bruger kraften fra rene planteessenser til at hjælpe dig med at få et smukkere "jeg".

Hvad bekymrer din hud mest? Hvilken hudtype har du? Og hvilket udseende vil du gerne have? Darphin kosmetik fungerer med alle parametre, såsom alder, klima, ernæring eller livsstil, som bruges til at bestemme et plejeprogram, der er skræddersyet til din hud. Med den rigtige kombination af 3 produkter - serum, aromepleje og creme - tilbyder Darphin dig en omfattende individuel løsning. Derudover vil alle produkter være en gevinst for dig, ikke kun pga. deres effektivitet, men også pga. behagelige strukturer og subtile dufte, der skaber en følelse af fred og ro.

Anmeldelse Darphin Intral Environmental Lightweight Shield SPF50