Gå videre til hovedindhold

Darphin

Darphin

Den yderst effektive Darphin hudpleje kombinerer naturlige formler og unikke massager, der nemt kan inkluderes i en regelmæssig hudplejerutine. Sammen opbygger de hudens skønhed helt fra bunden og giver synlige resultater.
 
Pierre Darphin var botaniker, kinesioterapeut og samtidig formlernes mester. Han satte sig det ikke helt lette mål at finde de reneste og mest koncentrerede naturlige essenser. Han ville udnytte deres kraft til at skabe en hudpleje, der begynder at virke fra det øjeblik, den får kontakt med huden. Det lykkedes ham også, og han udviklede således produkter, der gav huden den nødvendige næring.
 
Men Darphin gik endnu videre. Han udnyttede sit kendskab til, hvordan de muskulære og skeletale strukturer fungerer. Han vidste, at de har indflydelse på blodomløbet, og udviklede derfor en unik, foryngende massageteknik til ansigtsmusklerne – kinesiomassage, der fremmer virkningen af de anvendte plejeprodukter.
 
De meget effektive og helt naturlige formler bliver brugt i Darphins produkter den dag i dag. Serien til sensitiv hud, Darphin Intral, hører til blandt de mest populære. De, der har en mere tør hud, vælger hyppigst cremen, Darphin Hydraskin Light, fra kollektionen Darphin Hydraskin. Hudpleje fra Darphin omfatter også en vifte af helt naturlige Darphin-olier til alle hudtyper, der tilmed har en vidunderlig duft.

Se hele teksten skjul tekst