David Beckham Classic Touch Eau de Toilette til mænd

David Beckham Classic Touch Eau de Toilette til mænd
David Beckham Classic Touch Eau de Toilette til mænd
90 ml
119,90kr

Kode: DBM01717 | På lager
1
GLS
fredag 5.3.2021
UPS Air Mail
onsdag 3.3.2021

Duftbeskrivelse David Beckham Classic Touch
Ingredienser

Glem bekymringer og lad tiden flyde. Eau de toiletten David Beckham Classic Touch bliver et ideelt tilbehør til manden, der ikke nøjes med en afslappet stil og altid følger sine instinkter.

  • træduft
  • blomsterduft
  • frugtduft
  • ideelt valg til en modig eventyrer
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Æble, Grapefrugt, Pære
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Viol, Lavendel
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Sandeltræ, Ambra
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket David Beckham

David Beckhams mærke personificerer luksus, elegance og friskhed. Verdens mest berømte fodboldspiller og hans forretningspartner Simon Fuller gik sammen med Coty og i 2005 introducerede David Beckham Instinct, en parfume, som definerede betydningen af maskulin elegance. David Beckham blev født i London, og efter et ophold på en fodboldskole i Manchester blev han hurtig en af de mest succesfulde og nøje observerede spillere igennem tiderne. Han spillede primært for Manchester United og Real Madrid, blev ansigtet udadtil for mange produkter og kampagner, og etablerede sig selv som modeikon. Sådan endte han med ikke blot at repræsentere fodbold, men også fashion, luksus og ekstravagance. David Beckhams mærke tilbyder i dag parfumer til mænd, David Beckham-aftershaves og dufte til kvinder, som er skabt i samarbejde med Davids hustru, Victoria. Enhver parfume fra David Beckham er fyldt med friskhed, og deres aromaer indfanger ånden af ægte luksus.

Anmeldelse David Beckham Classic Touch