David Beckham Instinct Eau de Toilette til mænd

David Beckham Instinct Eau de Toilette til mænd
David Beckham Instinct Eau de Toilette til mænd
75 ml
121,30kr

Kode: DBM0024 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
torsdag 17.6.2021

Beskrivelse David Beckham Instinct
Ingredienser

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de toiletten til mænd David Beckham Instinct indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • træduft
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Mandarinblad
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Allehånde, Kardemomme, Stjerneanis
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Vetiver, Patchouli
Parfumekategori
aromatisk

Om mærket David Beckham

David Beckhams mærke personificerer luksus, elegance og friskhed. Verdens mest berømte fodboldspiller og hans forretningspartner Simon Fuller gik sammen med Coty og i 2005 introducerede David Beckham Instinct, en parfume, som definerede betydningen af maskulin elegance. David Beckham blev født i London, og efter et ophold på en fodboldskole i Manchester blev han hurtig en af de mest succesfulde og nøje observerede spillere igennem tiderne. Han spillede primært for Manchester United og Real Madrid, blev ansigtet udadtil for mange produkter og kampagner, og etablerede sig selv som modeikon. Sådan endte han med ikke blot at repræsentere fodbold, men også fashion, luksus og ekstravagance. David Beckhams mærke tilbyder i dag parfumer til mænd, David Beckham-aftershaves og dufte til kvinder, som er skabt i samarbejde med Davids hustru, Victoria. Enhver parfume fra David Beckham er fyldt med friskhed, og deres aromaer indfanger ånden af ægte luksus.

Anmeldelse David Beckham Instinct