DKNY Be Delicious Eau de Parfum Til kvinder

5×
DKNY Be Delicious Eau de Parfum Til kvinder
DKNY Be Delicious Eau de Parfum Til kvinder
Specialtilbud
Udsalg
50 ml
297,00kr

Kode: DKN0022 | På lager
1
GLS
torsdag 20.5.2021
UPS Air Mail
tirsdag 18.5.2021

Beskrivelse DKNY Be Delicious
Ingredienser

Oplev stemningen i en by, der aldrig sover. DKNY Be Delicious er en energisk Eau de Parfum, der er inspireret af livsstilen i New York. Kombinationen af de udvalgte ingredienser giver dig en følelse af uskyld, uimodståelighed og mystik.

  • en frisk frugt-blomsteragtig duft
  • til stærke og fortryllende kvinder i alle aldre
  • først og fremmest egnet til forårs- og sommertiden

Duftens komposition
Duften DKNY Be Delicious åbner med friske noter af agurk og grapefrugt, der forenes med blid magnolie. Duftens hjerte udgøres af markante noter af æble, der er omgivet af en nænsom, blomsteragtig aroma. Duftens bund har fængslende hvid ambra i hovedrollen.

Duftens historie
Duften fra den berømte designer Donna Karan formår at skabe en stemning af New York om natten, fuld af energi, spænding og lethed. Særligt dragende og uimodståelig er Eau de Parfumens friskhed, der vækker en længsel i dig efter at leve livet fuldt ud. Be Delicious gemmer nemlig New Yorks følelser i sig – den er fuld af kærlighed, liv og eventyr. Duften blev lanceret i 2004.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Æble, Grapefrugt, Magnolie, Agurk
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Viol, Rose, Tuberose, Liljekonval
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Sandeltræ, Træagtige noter, Hvid rav
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket DKNY

Moderne, selvsikker, ikonisk – sådan beskriver man bedst mærket Donna Karan, som henter inspiration i New York Citys energi. Det er skabt til den selvbevidste kvinde, som aldrig ved, hvordan dagen udvikler sig. Opdag den mangesidige verden af Donna Karan New York-parfumerne, som kan forvandle et hverdagsøjeblik til en unik oplevelse.

 

Mode er ikke den eneste ting, der har gjort mærket berømt i hele verden. DKNY-parfumerne vil vække dit begær efter at leve livet fuldt ud. Den ikoniske DKNY Be Delicious – et saftigt “æble” med en forfriskende frugtagtig og blomstret duft vil fascinere kvinder i alle aldre.

Men DKNY Women vil også charmere dig med mange andre slags parfumer. Prøv for eksempel den delikate, blomstrede DKNY Pure eller DKNY Red Delicious eau de parfum, som leveres i en rød udgave af den berømte æbleformede flakon. Og eftersom jeres mænd skal dufte lige så godt som jer, kan det anbefales at puffe ham i retning af eau de toilettes og eau de colognes fra DKNY Men-kollektionen.

Anmeldelse DKNY Be Delicious5