DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum til kvinder

6×
DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum til kvinder
DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
399,00kr

Kode: DKN0061 | På lager

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Gave til dig
Du får en gratis DKNY kosmetiktaske gratis ved hvert køb af 50 ml parfumer fra samme mærke.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
Post Nord MyPack Home
fredag 6.8.2021
Afhentning i butik
fredag 6.8.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 4.8.2021

Beskrivelse DKNY Be Delicious Fresh Blossom
Ingredienser

Acceptér en invitation til en vidunderlig forårshave fuld af blomstrende frugttræer, hvor du ikke ved, hvad du først skal beundre. DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum er en duft fuld af blomstrende blomster med en antydning af modnende frugt. Lad duften af forårets glæde, friskhed og energi udvikle sig på din hud.

  • en let og frisk duft med et blidt, sødmefuldt anstrøg
  • til energiske kvinder, der elsker livet
  • egnet til at bruge hele dagen 

Duftens komposition
Indånd den forfriskende brise og forårssolen. Få energi til en krævende dag. Blide, blomsteragtige akkorder af liljekonval, rose og jasmin, gemt i duftens hjerte, forenes med de indledende frugtnoters elegance. En træagtig bund, der bærer hele duftens komposition, bliver gjort til noget særligt med duften af rødt æble.

Duftens historie
Be Delicious Fresh Blossom er en strålende duft, der forener vitalitet og kvindelighed, blidhed og dynamik. Den formår let at føre dig ud af hverdagens rutine, og kun et flygtigt blik på flakonen vil minde dig om en blomstrende æblehave. Eau de Parfumens aroma gør det muligt for dig så at sige næsten at spadsere i æblehaven. Duften kom på markedet i 2009.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Solbærblade, Abrikos
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Jasmin, Liljekonval
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rød æble, Træagtige noter
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket DKNY

Moderne, selvsikker, ikonisk – sådan beskriver man bedst mærket Donna Karan, som henter inspiration i New York Citys energi. Det er skabt til den selvbevidste kvinde, som aldrig ved, hvordan dagen udvikler sig. Opdag den mangesidige verden af Donna Karan New York-parfumerne, som kan forvandle et hverdagsøjeblik til en unik oplevelse.

 

Mode er ikke den eneste ting, der har gjort mærket berømt i hele verden. DKNY-parfumerne vil vække dit begær efter at leve livet fuldt ud. Den ikoniske DKNY Be Delicious – et saftigt “æble” med en forfriskende frugtagtig og blomstret duft vil fascinere kvinder i alle aldre.

Men DKNY Women vil også charmere dig med mange andre slags parfumer. Prøv for eksempel den delikate, blomstrede DKNY Pure eller DKNY Red Delicious eau de parfum, som leveres i en rød udgave af den berømte æbleformede flakon. Og eftersom jeres mænd skal dufte lige så godt som jer, kan det anbefales at puffe ham i retning af eau de toilettes og eau de colognes fra DKNY Men-kollektionen.

Anmeldelse DKNY Be Delicious Fresh Blossom6