DKNY Be Extra Delicious Eau de Parfum Til kvinder

DKNY Be Extra Delicious Eau de Parfum Til kvinder
DKNY Be Extra Delicious Eau de Parfum Til kvinder
Specialtilbud
Fri levering
Ny
30 ml
299,00kr

Kode: DKN05417 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse DKNY Be Extra Delicious
Ingredienser

Forførelse er en leg, og en uimodståelig duft er et feminint våben, der altid vil give dig magten. Eau de parfumen DKNY Be Extra Delicious vil indhylde dig i en sensuel sofistikeret duft, når som helst du gerne vil stråle.

  • frugtduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pære, Bergamot, Solbær , Fresia
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Gardenia, Liljekonval, Heliotrop, Pæon
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ambroxan, Karamel, Hindbær
Parfumekategori
frugtig

Om mærket DKNY

Moderne, selvsikker, ikonisk – sådan beskriver man bedst mærket Donna Karan, som henter inspiration i New York Citys energi. Det er skabt til den selvbevidste kvinde, som aldrig ved, hvordan dagen udvikler sig. Opdag den mangesidige verden af Donna Karan New York-parfumerne, som kan forvandle et hverdagsøjeblik til en unik oplevelse.

 

Mode er ikke den eneste ting, der har gjort mærket berømt i hele verden. DKNY-parfumerne vil vække dit begær efter at leve livet fuldt ud. Den ikoniske DKNY Be Delicious – et saftigt “æble” med en forfriskende frugtagtig og blomstret duft vil fascinere kvinder i alle aldre.

Men DKNY Women vil også charmere dig med mange andre slags parfumer. Prøv for eksempel den delikate, blomstrede DKNY Pure eller DKNY Red Delicious eau de parfum, som leveres i en rød udgave af den berømte æbleformede flakon. Og eftersom jeres mænd skal dufte lige så godt som jer, kan det anbefales at puffe ham i retning af eau de toilettes og eau de colognes fra DKNY Men-kollektionen.

Anmeldelse DKNY Be Extra Delicious