DKNYOriginal Women Eau de Parfum til kvinder

5×
DKNY Original Women Eau de Parfum til kvinder
DKNY Original Women Eau de Parfum til kvinder
100 ml
493,00kr

På lager | Kode: DKN0268
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

Dans igennem hver dag med usædvanlig lethed. DKNY Original Women Eau de Parfum til kvinder vil hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden, og den fremhæver din charme. Overgiv dig til den blide kombination af citrus-blomsternoter, der er ideelle til en dag på kontoret eller til en frieftermiddag.

  • citrusduft
  • til moderne kvinder, der vil gøre indtryk
  • er egnet til både dag- og aftenbrug

Duftens komposition
Efter at have duftet til den vil du føle det, som om du har drukket en kostbar cocktail, blandet af de mest unikke ingredienser. Først beruses du af kombinationen af udvalgte citrusfrugter med fin vodka og violer, der dufter af forår. Efter et par minutter udvides duften med en blanding af blomstrende blomster i form af orkidé, lilje og skrøbeligt udseende lotus. Den berusende symfoni af tillokkende dufte kulminerer tilsidst i akkorder af birk og træ, der med deres duft af skov gør hele oplevelsen fuldkommen.

Duftens historie
Duften DKNY Original Women blev først lanceret i 2011 og har indtil i dag mange fans blandt både kvinder og piger.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT, AQUA, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ISOPROPYLPARABEN, SILICA, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citrusfrugt, Vodka, Tomatblade, Viol
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lotus, Orkidé, Påskelilje
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Træ, Birk
Parfumekategori
citron

Moderne, selvsikker, ikonisk – sådan beskriver man bedst mærket Donna Karan, som henter inspiration i New York Citys energi. Det er skabt til den selvbevidste kvinde, som aldrig ved, hvordan dagen udvikler sig. Opdag den mangesidige verden af Donna Karan New York-parfumerne, som kan forvandle et hverdagsøjeblik til en unik oplevelse.

 

Mode er ikke den eneste ting, der har gjort mærket berømt i hele verden. DKNY-parfumerne vil vække dit begær efter at leve livet fuldt ud. Den ikoniske DKNY Be Delicious – et saftigt “æble” med en forfriskende frugtagtig og blomstret duft vil fascinere kvinder i alle aldre.

Men DKNY Women vil også charmere dig med mange andre slags parfumer. Prøv for eksempel den delikate, blomstrede DKNY Pure eller DKNY Red Delicious eau de parfum, som leveres i en rød udgave af den berømte æbleformede flakon. Og eftersom jeres mænd skal dufte lige så godt som jer, kan det anbefales at puffe ham i retning af eau de toilettes og eau de colognes fra DKNY Men-kollektionen.