DKNY Original Women Eau de Toilette til kvinder

DKNY Original Women Eau de Toilette til kvinder
DKNY Original Women Eau de Toilette til kvinder
50 ml

Kode: DKN0272 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden
Gave til dig
Du får en gratis DKNY kosmetiktaske gratis ved hvert køb af 50 ml parfumer fra samme mærke.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig

Beskrivelse DKNY Original Women
Ingredienser

Tillad dig selv en forfriskelse, ikke bare på en varm sommerdag. Eau de toiletten til kvinder DKNY Original Women vil indhylde dig i en duft fuld af citrusnuancer og vække dine sanser.

  • citrusduft
  • blomsterduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT, WASSER, PARFÜM, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNANATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, PETROLATUM, UNDECYLENOYL PEG-5 PARABEN, GERANIOL, SODIUM PROPYLPARABEN, CI 19140 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Vodka, Citrusfrugt, Viol
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lotus, Påskelilje, Orkidé
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Træ, Birk
Parfumekategori
citron

Om mærket DKNY

Moderne, selvsikker, ikonisk – sådan beskriver man bedst mærket Donna Karan, som henter inspiration i New York Citys energi. Det er skabt til den selvbevidste kvinde, som aldrig ved, hvordan dagen udvikler sig. Opdag den mangesidige verden af Donna Karan New York-parfumerne, som kan forvandle et hverdagsøjeblik til en unik oplevelse.

 

Mode er ikke den eneste ting, der har gjort mærket berømt i hele verden. DKNY-parfumerne vil vække dit begær efter at leve livet fuldt ud. Den ikoniske DKNY Be Delicious – et saftigt “æble” med en forfriskende frugtagtig og blomstret duft vil fascinere kvinder i alle aldre.

Men DKNY Women vil også charmere dig med mange andre slags parfumer. Prøv for eksempel den delikate, blomstrede DKNY Pure eller DKNY Red Delicious eau de parfum, som leveres i en rød udgave af den berømte æbleformede flakon. Og eftersom jeres mænd skal dufte lige så godt som jer, kan det anbefales at puffe ham i retning af eau de toilettes og eau de colognes fra DKNY Men-kollektionen.

Anmeldelse DKNY Original Women