Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette til mænd

Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette til mænd
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette til mænd
Fri levering
100 ml
554,00kr

Kode: DOG08308 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana
Ingredienser

En ny tidsalder for maskulinitet er netop ved at begynde, og du hører til blandt dens ledere. På din hud bliver Eau de Toiletten til mænd, K by Dolce & Gabbana, et klart tegn til alle omkring dig om, at du er en mand med en stærk karakter, og den lader dig vise din naturlige karisma fuldt ud.

  • en aromatisk, træagtig duft til alle, der går deres egne veje
  • taler til mænd, der mere end noget andet værdsætter deres familie og respekterer traditioner
  • til duften K by Dolce & Gabbana hører også anden plejende kosmetik

Duftens komposition
Noter af citrusfrugter, modnet under den sicilianske sol, opfrisker som de første dine sanser. De ledsages af krydret enebær og den saftige aroma af blodappelsin. Den indledende friskhed bliver lidt efter blandet med noter af aromatisk lavendel, muskat og salvie. I baggrunden fornemmer du maskuline akkorder af cedertræ, vetiver og patchouli, der vil ledsage dig, helt til duften forsvinder fuldstændigt.

Duftens historie
Duften K by Dolce & Gabbana fører dig til italienske landlige omgivelser, hvor solens stråler brænder bladene i citrustræernes kroner. Eau de Toiletten har en himmelblå farve, og flakonen med et låg, der er formet som en gylden krone, er en kombination af det traditionelle kongelige symbol og den moderne tid.

Kongen af hverdagslivet er nemlig den mand, som denne duft er blevet skabt til. Mariano Di Vaio er indbegrebet af denne – far, ægtemand og italiensk influencer, der har lånt sit ansigt til denne karismatiske duft.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Blodappelsin, Citrusfrugt, Enebær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Salvie, Storkenæb, Lavendel, Citrusfrugt
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vetiver, Patchouli, Cedertræ
Parfumekategori
aromatisk, frugtig, træagtig

Anmeldelse Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana