Dolce & GabbanaK by Dolce & Gabbana Eau de Toilette til mænd

Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette til mænd
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette til mænd
Udsalg
Specialtilbud
150 ml
583,00kr

På lager | Kode: DOG08614
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

En ny tidsalder for maskulinitet er netop ved at begynde, og du hører til blandt dens ledere. På din hud bliver Eau de Toiletten til mænd, K by Dolce & Gabbana, et klart tegn til alle omkring dig om, at du er en mand med en stærk karakter, og den lader dig vise din naturlige karisma fuldt ud.

  • en aromatisk, træagtig duft til alle, der går deres egne veje
  • taler til mænd, der mere end noget andet værdsætter deres familie og respekterer traditioner
  • til duften K by Dolce & Gabbana hører også anden plejende kosmetik

Duftens komposition
Noter af citrusfrugter, modnet under den sicilianske sol, opfrisker som de første dine sanser. De ledsages af krydret enebær og den saftige aroma af blodappelsin. Den indledende friskhed bliver lidt efter blandet med noter af aromatisk lavendel, muskat og salvie. I baggrunden fornemmer du maskuline akkorder af cedertræ, vetiver og patchouli, der vil ledsage dig, helt til duften forsvinder fuldstændigt.

Duftens historie
Duften K by Dolce & Gabbana fører dig til italienske landlige omgivelser, hvor solens stråler brænder bladene i citrustræernes kroner. Eau de Toiletten har en himmelblå farve, og flakonen med et låg, der er formet som en gylden krone, er en kombination af det traditionelle kongelige symbol og den moderne tid.

Kongen af hverdagslivet er nemlig den mand, som denne duft er blevet skabt til. Mariano Di Vaio er indbegrebet af denne – far, ægtemand og italiensk influencer, der har lånt sit ansigt til denne karismatiske duft.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), DIPROPYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, CITRAL, GERANIOL, CINNAMAL, CI 17200 (RED 33), CI 42090 (BLUE 1), BHT, CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citrusfrugt, Blodappelsin, Enebær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Citrusfrugt, Lavendel, Salvie, Storkenæb
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Cedertræ, Patchouli, Vetiver
Parfumekategori
aromatisk, frugtig, træagtig