DovePurely Pampering Shea Butter Flydende sæbe Med pumpe

Dove Purely Pampering Shea Butter Flydende sæbe Med pumpe
Dove Purely Pampering Shea Butter Flydende sæbe Med pumpe
Sheasmør og vanilje 250 ml
14,40kr

Kode: DOV1594 | På lager
1
GLS
onsdag 29.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 30.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 28.9.2021

Beskrivelse Dove Purely Pampering Shea Butter
Egenskaber

Flydende sæbe Dove Purely Pampering Shea Butter renser huden på dine hænder skånsomt men effektivt, og sikrer den nødvendige næring og pleje.

Egenskaber:

  • vasker effektivt huden
  • nærer huden
  • giver huden en silkeagtig blødhed
  • beskytter huden på hænderne

Brugsvejledning:
Påfør på våde hænder og skum let op. Vask og skyl hænderne grundigt.

Fuld sammensætning

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ACRYLATES COPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CITRIC ACID, ISOPROPYL PALMITATE, PARFUM, SODIUM BENZOATE, SODIUM LAURYL SULFATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, BENZYL ALCOHOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, CI 17200, CI 19140. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper
Aktive ingredienser
sheasmør

Om mærket Dove

Dove står bag kropsplejeprodukter af høj kvalitet, der sørger for perfekt næring og fugt til din hud. Det første Dove-produkt blev introduceret på det amerikanske marked i 1957. Den cremede sæbe indeholdt 25% fugtighedscreme og forårsagede en sand revolution inden for kropspleje ved at tilbyde et alternativ til almindelige sæber, som havde det med at tørre huden ud.

Dove-produkter, herunder deodoranter, antiperspiranter, sæber, intimhygiejne produkter, brusebads- og badeprodukter og kropsplejeprodukter sælges i dag i mere end 75 lande verden over. Mærket bruger talrige nyskabende patenterede teknologier.

Dove har en målsætning om at tilbyde næring og hydrering til huden, og deres mission er ikke alene at give dig kvalitetsprodukter til den perfekte krops- og hudpleje, men også at hjælpe kunder over hele verden med at realisere deres skønhedspotentiale. Dove ønsker at alle føler sig mere attraktive.

Anmeldelse Dove Purely Pampering Shea Butter