Eisenberg J’OSE Eau de Parfum til kvinder

Eisenberg J’OSE Eau de Parfum til kvinder
Eisenberg J’OSE Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
969,00kr

Kode: EIS0121 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Eisenberg J’OSE
Ingredienser

Hvor forførende en duft fra Orienten kan være, afslører eau de parfumen til kvinder Eisenberg J’OSE . Hemmelighedsfuld og det strejf af magi, som den udstråler, vækker alles nysgerrighed omkring dig.

  • orientalsk duft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • til den temperamentsfulde kvinde fuld af energi
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mynte, Bergamot, Citron, Jasmin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kaffe, Bynke, Lavendel
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Tonkabønner, Moskus, Rav, Patchouli, Sandeltræ, Mos, Vanilje
Parfumekategori
aromatisk, krydret

Om mærket Eisenberg

EISENBERG Paris er et fransk luksusmærke for både kvinder og mænd, der præsenterer en samling af højteknologiske produkter, der spænder over hud- og kropspleje, makeup, solpeje og unikke kollektioner af fortryllende parfumer. Mærket er skabt og udviklet af José Eisenberg, hvis store erfaring fra skønhedsverden og den højteknologiske forskning har resulteret i en helt unik baggrundshistorie.EISENBERG Paris er en verdensklassespecialist i hudpleje forenet med videnskab og natur, og deres forskning har ført til den revolutionære TRIO-MOLECULAR® FORMULA, hvorved tre molekyler arbejder sammen om at regenerere, aktivere og ilte huden. José Eisenberg baserede sin 15 år lange forskning på den kombinerede virkning og foryngende effekt ved de biokosmetiske molekyler enzymer, cytokiner og biostimulanter. Den internationalt patenterede TRIO-MOLECULAR® FORMULA er udviklet til at imødekomme både mænd og kvinders behov og er at finde i kernen af ethvert hudplejeprodukt fra EISENBERG Paris. José Eisenbergs kreative talent og passion rækker også til sammensætningen af vidunderlige parfumer og koncepter, såsom L’Art du Parfum og Latin Oriental-kollektionerne. Kunsten og parfumernes verden forenes i hans kreationer, der omfatter en bred række af delikate og mere kraftfulde dufte, alle indkapslet i prægtige, udsøgte flasker. EISENBERGs hudplejeprodukter og parfumer er hæderkronede og prisbelønnede på verdensplan.

Anmeldelse Eisenberg J’OSE