Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Eau de Parfum til kvinder

Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Eau de Parfum til kvinder
Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Eau de Parfum til kvinder
125 ml
189,00kr

Kode: ELA0236 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Elizabeth Arden 5th Avenue NYC
Ingredienser

Tag med ind i selve hjertet af byen, der aldrig sover, og hvor alt, hvad du kan forestille dig, er muligt. Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Eau de Parfumen til kvinder gemmer i sig atmosfæren af en de mest kendte gader i verden – hektiske 5th Avenue i New York. Dens ualmindeligt feminine og dynamiske duftkomposition er som skabt til den moderne kvinde, der elsker storbyens hektiske liv.

  • blomsterduft med frugtnoter, som man ikke bliver træt af
  • til den moderne, dynamiske og elegante kvinde
  • inspireret af livet i hektiske New York

Duftens komposition
Duften åbner sig med indtagende noter af bergamot, sød fersken og saftigt æble. Så træder lækker solbær, blid jasmin, charmerende bonderose og delikate blomster fra blommetræet frem. Den grundlæggende duft, der holder længst på huden, bæres af signaturen af varmt sandeltræ, eksotiske frø fra tungtræet og gurmandduften vanilje og rav.

Duftens historie
Duften Elizabeth Arden 5th Avenue NYC kom på markedet i 2013 som en begrænset udgave. Dens elegante flakon ligner med sin smalle form skyskraberne i hjertet af Manhattan.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden 5th Avenue NYC