Elizabeth Arden Green Tea Refreshing Body Lotion Kropslotion til kvinder

Elizabeth Arden Green Tea Refreshing Body Lotion Kropslotion til kvinder
Elizabeth Arden Green Tea Refreshing Body Lotion Kropslotion til kvinder
123,80kr
500 ml
Kode: ELA0064 | På lager
1
GLS
tirsdag 26.1.2021
UPS Air Mail
mandag 25.1.2021

Duftbeskrivelse Elizabeth Arden Green Tea Refreshing Body Lotion
Ingredienser

Nyd den luksuriøse duft i dine morgen- og aftenritualer på badeværelset. Kropsplejepræparatet Elizabeth Arden Green Tea Refreshing Body Lotion kærtegner dine sanser og vil være din favoritduft, når du vil forkæle din hud.

Egenskaber:

  • Efterlader,at huden fløjlsblød at røre ved
  • Sikrer, at huden har fugt og smidighed på langt sigt
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Konsistens
lotion

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden Green Tea Refreshing Body Lotion