Elizabeth Arden Green Tea Lavender Eau de Toilette til kvinder

Elizabeth Arden Green Tea Lavender Eau de Toilette til kvinder
Elizabeth Arden Green Tea Lavender Eau de Toilette til kvinder
100 ml

Kode: ELA0566 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Elizabeth Arden Green Tea Lavender
Ingredienser

Indhyld dig i en duft, der vil gøre dig i godt humør hele dagen. Eau de toiletten til kvinder Elizabeth Arden Green Tea Lavender er et udtryk for optimisme og en følelse af fuldkommen lykke.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • bliver værdsat af kvinden med den romantiske sjæl
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mandarin, Kamille, Mynte
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Magnolie, Lavendel, Te
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Birk, Ambrette, Moskus
Parfumekategori
aromatisk

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden Green Tea Lavender