Elizabeth ArdenVisible Difference Replenishing HydraGel Complex Let fugtende gel-creme

Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing HydraGel Complex Let fugtende gel-creme
Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing HydraGel Complex Let fugtende gel-creme
75 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: ELA04490

Egenskaber:

  • giver intensiv fugt
  • strammer forstørrede porer
  • forener hudens farvetoner
  • giver huden friskhed og lys

Brugsvejledning:
Påføres det rene ansigt og masseres ind med cirkelbevægelser. Kom det på ansigtet, halsen og det øverste af brystet. Bruges dagligt, morgen og/eller aften.

Egenskaber

Konsistens
gel
Tonetype
til alle hudtyper, tør
Effekter
Hydrering, Lysnende, Nærende, Anti-alderspletter, Ensartet
Solbeskyttelse
uden SPF
Bruges ved
dag

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.