Elizabeth Arden White Tea Pure Indulgence Bath and Shower Gel Brusegel til kvinder

Elizabeth Arden White Tea Pure Indulgence Bath and Shower Gel Brusegel til kvinder
Elizabeth Arden White Tea Pure Indulgence Bath and Shower Gel Brusegel til kvinder
Fri levering
133,00kr
390 ml
Kode: ELA1735 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Elizabeth Arden White Tea Pure Indulgence Bath and Shower Gel
Ingredienser

Gør dit daglige brusebad eller bad til en særlig oplevelse, som du vil glæde dig til hele dagen. Præparatet til brusebad Elizabeth Arden White Tea Pure Indulgence Bath and Shower Gel vil give duft til din hud med en skøn duft og glæde dine sanser.

Egenskaber:

  • vasker huden og fjerner urenheder
  • giver huden en følelse af komfort tilbage
  • supplerer duften fra samme serie
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Konsistens
gel

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden White Tea Pure Indulgence Bath and Shower Gel