Gå videre til hovedindhold

Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna

Det italienske modehus Ermenegildo Zegna, der bærer sin grundlæggers navn, er først og fremmest blevet kendt for sit luksuriøse herretøj, der er syet af stof i den allerbedste kvalitet.

Mærkets historie begyndte i italienske Trivero i 1910. Manden bag mærket er Ermenegildo Zegna, som drømte om en virksomhed, der skulle fremstille de smukkeste tekstiler i verden. Kvalitet var for ham det altafgørende, og det var altid vigtigt for ham at tage sig af sine ansatte og af miljøet ‒ principper, som Ermenegildos efterfølgere stadig respekterer. I 1980 åbnede den første Ermenegildo Zegna butik i Paris, derefter fulgte London og Milano. Nu har dette italienske mærke mere end 500 butikker i hele verden.

Den første parfume fra Ermenegildo Zegna så dagens lys i 1992. Nu har Ermenegildo Zegna et større antal dufte til mænd på kontoen. Prøv for eksempel Ermenegildo Zegna Uomo Eau de Toilette, der gemmer på aromatiske og træagtige noter, den umiskendelige oudparfume Ermenegildo Zegna Indonesian Oud eller Ermenegildo Zegna aftershavepleje.

Se hele teksten skjul tekst