Estée Lauder Eau de Private Collection Eau de Parfum til kvinder

Estée Lauder Eau de Private Collection Eau de Parfum til kvinder
Estée Lauder Eau de Private Collection Eau de Parfum til kvinder
50 ml
605,90kr

Kode: EST0127 | På lager
1
GLS
mandag 25.1.2021
UPS Air Mail
fredag 22.1.2021

Duftbeskrivelse Estée Lauder Eau de Private Collection
Ingredienser

Enhver kvinde fortjener en buket af pragtfulde blomster. Eau de parfumen Estée Lauder Eau de Private Collection er som en buket bundet af de smukkeste blomsternuancer, der tilsammen skaber forbindelser fulde af sensualitet, femininitet og en dråbe romantik.

  • blomsterduft
  • bliver værdsat af kvinden med den romantiske sjæl
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Composition
Patchouli, Sandeltræ, Grønne noter
Parfumekategori
blomstret, grøn

Om mærket Estée Lauder

Estée Lauder er navngivet efter mærkets grundlægger, som skabte en revolution i det 20. århundredes modeverden. Som niece til en apoteker søgte Estée ind til kosmetikfaget i en ung alder, og inden længe blandede hun sin første ansigtscreme. I 1946 solgte hun sine første Estée Lauder-produkter.

 

Estée Lauder-mærket blev bygget på et fundament af dedikation, vedholdenhed og passion. Estée besøgte ofte skønhedssaloner over hele New York, og mærket fik succes takket være de personlige anbefalinger fra individuelle kunder, som medførte at Estée Lauders hudplejeprodukter hurtigt art blev berømte.

Den lille virksomhed udviklede sig gradvist til et kvalitetsmærke med internationalt format. Den ikoniske Estée Lauder-foundation er i dag en integreret del af mange kvinders makeuptaske, og Estée Lauder-ansigtscremen er noget af det bedste, din hud kan udsættes for, i kraft af dens luksusingredienser og videnskabelige fundament. Estée Lauders filosofi er ret enkelt - enhver kvinde kan komme til at se godt ud, uanset alder.

Anmeldelse Estée Lauder Eau de Private Collection