Estée LauderPerfectionist Pro Antirynke retinol-serum

Estée Lauder Perfectionist Pro Antirynke retinol-serum
Estée Lauder Perfectionist Pro Antirynke retinol-serum
30 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: EST11007
Gave til dig
Du får et mini-hudplejesæt med en smuk kosmetikpung som gave ved køb af Estée Lauder for over 520 kr.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig

Hudserum Estée Lauder Perfectionist Pro er et præparat med et højt indhold af effektive stoffer. Takket være den får din hud den bedste pleje.

Egenskaber:

  • lysner huden
  • udglatter rynker
  • hjælper med at reducere tegn på, at huden ældes
  • giver huden sin friskhed og ungdommelige skønhed tilbage
  • fjerner tegn på træthed
  • fornyer hudens spændstighed
  • forener hudens farvetone

Brugsvejledning:
Brug fingerspidserne til at slå let på den rene hud, indtil en passende mængde serum er trængt ind. Kom det på ansigtet, halsen og det øverste af brystet.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Foryngende, Lysnende, Revitalisering, Regenerering, Ensartet
Bruges ved
nat
Aktive ingredienser
retinol

Estée Lauder er navngivet efter mærkets grundlægger, som skabte en revolution i det 20. århundredes modeverden. Som niece til en apoteker søgte Estée ind til kosmetikfaget i en ung alder, og inden længe blandede hun sin første ansigtscreme. I 1946 solgte hun sine første Estée Lauder-produkter.

 

Estée Lauder-mærket blev bygget på et fundament af dedikation, vedholdenhed og passion. Estée besøgte ofte skønhedssaloner over hele New York, og mærket fik succes takket være de personlige anbefalinger fra individuelle kunder, som medførte at Estée Lauders hudplejeprodukter hurtigt art blev berømte.

Den lille virksomhed udviklede sig gradvist til et kvalitetsmærke med internationalt format. Den ikoniske Estée Lauder-foundation er i dag en integreret del af mange kvinders makeuptaske, og Estée Lauder-ansigtscremen er noget af det bedste, din hud kan udsættes for, i kraft af dens luksusingredienser og videnskabelige fundament. Estée Lauders filosofi er ret enkelt - enhver kvinde kan komme til at se godt ud, uanset alder.