Estée Lauder Pure Color Envy Formende læbestift

Estée Lauder Pure Color Envy Formende læbestift
Estée Lauder Pure Color Envy Formende læbestift

Beskrivelse Estée Lauder Pure Color Envy
Egenskaber

Vil du gerne have læber, som alle bliver misundelige over? Den formgivende læbestift, Estée Lauder Pure Color Envy, giver ikke blot læberne en strålende farve, men den giver dem også en smuk kurve og former dem. Den indeholder multifarvede pigmenter, der giver læberne definition.

Den cremede sammensætning med et fugtgivende kompleks føles behagelig på læberne hele dagen, og alle kvinder kan nemt vælge den rette til deres hudtone blandt farvenuancerne. En praktisk applikator i en unik form kopierer læbernes form, og med den kan du nemt opnå en perfekt påføring. Med denne læbestift har du intenst farvede og sanselige læber inden for rækkevidde.

Egenskaber:

  • til ensartet farvede og smukke læber i op til 8 timer
  • former og runder læbernes form
  • fugter læberne, når du har den på
  • dækker intensivt allerede i et lag
  • har en cremet tekstur, der føles behagelig på læberne

Ingredienser:

  • Moisture Complex – hjælper med at holder læberne fugtige hele dagen

Anvendelse:
Påfør læbestiften på over- og underlæben, og gnid dem blidt sammen.

Egenskaber

Skygge
brun

Om mærket Estée Lauder

Estée Lauder er navngivet efter mærkets grundlægger, som skabte en revolution i det 20. århundredes modeverden. Som niece til en apoteker søgte Estée ind til kosmetikfaget i en ung alder, og inden længe blandede hun sin første ansigtscreme. I 1946 solgte hun sine første Estée Lauder-produkter.

 

Estée Lauder-mærket blev bygget på et fundament af dedikation, vedholdenhed og passion. Estée besøgte ofte skønhedssaloner over hele New York, og mærket fik succes takket være de personlige anbefalinger fra individuelle kunder, som medførte at Estée Lauders hudplejeprodukter hurtigt art blev berømte.

Den lille virksomhed udviklede sig gradvist til et kvalitetsmærke med internationalt format. Den ikoniske Estée Lauder-foundation er i dag en integreret del af mange kvinders makeuptaske, og Estée Lauder-ansigtscremen er noget af det bedste, din hud kan udsættes for, i kraft af dens luksusingredienser og videnskabelige fundament. Estée Lauders filosofi er ret enkelt - enhver kvinde kan komme til at se godt ud, uanset alder.

Anmeldelse Estée Lauder Pure Color Envy