Gå videre til hovedindhold

Make-up rutine

De færreste af os har været så heldige at være "født" med en fejlfri hud. De fleste af os kæmper med hudens ufuldkommenheder, hvilket er helt normalt. Hvis du vil føle dig bedre tilpas og hjælpe din hud til at se perfekt ud, giver vi dig gode råd om, hvordan du kan opnå det.
Udnyt desuden 15 % rabat på makeup til den angivne makeup-rutine.

Trin 1: Pleje og udglatning

Før du dækker noget i ansigtet, skal du tilføre den nødvendige fugt til din hud og blødgøre dens konsistens. Dette kan du opnå ved at anvende en primer. Selve foundationen ser derefter meget bedre ud, den sætter sig ikke i rynker og holder længere.

Trin 2: Dækning og ensartning

For at vælge den rigtige foundation skal du overveje, hvor meget dækning du forventer samt tænke på din hudtone og hudtype. Flydende foundations varierer meget, de passer til næsten alle, og der findes et virkelig bredt udvalg af dem. Men udforsk også kompakt og mousse foundation (ideel til fedtet hud) eller foundation stick (giver en højere dækning).

Trin 3: Mattere eller lyse op?

Selv om den fremherskende trend er et strålende look, vil mere fedtet og kombineret hud helt sikkert sætte pris på, hvis du pudrer T-zonen med f.eks. fintmalet løst pudder. Dette vil forlænge det flotte udseende af din makeup. Hav en kompakt pudder klar i din håndtaske, så du kan genopfriske din makeup i løbet af dagen. Har du en ret tør hud? Så går efter let lysnende pudder. Og hvis du ikke ønsker at ændre farven på din foundation, så vælg en transparent pudder.

Trin 4: Uendelig holdbarhed

Vidste du, at en fikserende spray kan forlænge holdbarheden af din makeup med op til flere timer? Så du kan være sikker på, at din hud vil se perfekt ud gennem hele arbejdsdagen, eller når du danser natten lang til en fest. Derudover giver sprayen din hud fugt, beskyttelse og lyser den op eller tværtimod matterer den blidt.

Alle disse produkter får du med 15 % rabat