Gå videre til hovedindhold

Farvekorrigering: Ved du, hvordan du skal bruge dem?

De kan klare enhver ufuldkommenhed i huden, gøre din teint lysere eller give den en sund glød. Du skal bare vide, hvilken du skal vælge, og hvordan du bruger den. Nude-concealere og farvekorrigering bør bestemt være en del af din makeup-taske.

 

Dæk dine mørke rande, akne, ar eller fregner nemt og hurtigt. Praktisk farvekorrigering fungerer på princippet om komplementærfarver og neutraliserer dermed uønskede skygger eller pletter på dit ansigt. Find den bedste farvekorrigerende concealer, der passer til dit særlige problem, eller få en concealerpalet for at sikre, at du er klar til at tackle ethvert problem.

Se hele teksten skjul tekst

Grøn concealer

Det bruges den til:

Grøn er det modsatte af rød, hvilket gør den perfekt til at neutralisere røde pletter på huden. Det er en ideel concealer til hud, der har tendens til akne, røde ar eller åreknuder. Undgå blot at putte den på åbne sår.

Sådan bruges den:

Påfør en grøn concealer i et tyndt lag på problemområderne i dit ansigt. Bland det grundigt og problemfrit, og udjævn derefter din hudtone med en foundation. Dine pletter og ar bliver garanteret mindre synlige.

Se hele teksten skjul tekst

Lilla concealer

Det bruges den til:

Lilla er det modsatte af gul, hvilket gør den ideel til at neutralisere uønskede gule undertoner. Den gør også din teint mere klar og får den til at se frisk ud.

Sådan bruges den:

Match din lilla concealer til din hudfarve. Bleg hudfarve vil have størst fordel af lysviolette nuancer, mens mørkere kan klare en lysere lilla. Arbejd en lille mængde concealer ind i huden ved hjælp af en pensel eller en svamp, og påfør derefter foundation eller dæk blot produktet med en pudder.

Se hele teksten skjul tekst

Orange concealer

Det bruges den til:

En uovertruffen farvekorrigering til rande under øjnene – især de mørke, blålige. Brug en lille smule til at give din kedelige og grå teint en sund glød, eller bland den med lidt grøn concealer for at dække små blå eller grønne årer.

Sådan bruges den:

Smør den orange concealer på randene under øjnene, fordel den ud og dæk med foundation – du kommer straks til at se yngre ud.

Se hele teksten skjul tekst

Pink concealer

Det bruges den til:

Pink concealer er fantastisk til at dække alderspletter, fregner eller fødselsmærker på lyse hudfarver. Pink neutraliserer grønne toner, hvilket betyder, at den kan dække små grønne årer i dit ansigt. Undgå dog lyserød korrigering, hvis du har brug for at dække lilla pletter – det ville kun fremhæve dem.

Sådan bruges den:

Ligesom med den grønne concealer, skal du kun bruge den på dine problemområder, smøre den ud og derefter anvende foundation.

Se hele teksten skjul tekst

Gul concealer

Det bruges den til:

Den gør kedelig og træt hud mere klar og giver den en varmere, sundere tone. Det dækker også perfekt lilla rande under øjnene, blå mærker og lilla blodårer, der er synlige gennem huden.

Sådan bruges den:

Påfør den gule concealer under dine øjne fra det indre hjørne og udad, eller gør hele dit ansigt mere lyst ved at påføre et tyndt lag under din foundation. Din teint vil se udhvilet og strålende ud.

Se hele teksten skjul tekst

Hvid og neutral concealer

Det bruges den til:

Neutrale, dækkende concealere i samme farven som din hud kan dække enhver uvelkommen bums, plet eller de mørke rande efter en søvnløs nat. Bortset fra at dække skønhedsfejl kan hvid concealer også bruges som highlighter til at fremhæve de ansigtstræk, du ønsker at fremhæve.

Sådan bruges de:

Concealere, der matcher din hudtone, fungerer utroligt godt, endda alene, uden foundation. Brug dem til at dække dit problemområde og jævn dem ud.

 

De kan også bruge sammen med farvekorrigering for at opnå de bedste og mest naturlige resultater.

Brug en hvid concealer til at dække dine mørke rande og udjævn derefter din hudtone med en foundation, eller påfør concealeren ved de inderste hjørner af dine øjne, det øverste af dine kindben, næsen, din pande og din amorbue for at fremhæve dine træk.

Se hele teksten skjul tekst