Gå videre til hovedindhold

Forårs-detox

Foråret er det bedste tidspunkt til at give sin krop og sit sind en frisk start og opdage nye rutiner, der vil forberede dig til resten af året på en fantastisk måde. Bliv inspireret af en spritny portion tips til rigtige helteprodukter til forårsrengøringen – den behøver ikke kun at foregå indvendigt, men også på overfladen.

Forårs-detox af huden

Huden er vores ansigts beskyttende skjold med egne regenererende processer. Hvis du gerne vil have, at udskillelsen af skadelige stoffer og den naturlige modstandsdygtighed fungerer, som de skal, så begynd med regelmæssig rensning af huden morgen og aften. Styrk den beskyttende hudbarriere med skønhedsprodukter, der er udviklet specielt til detox af huden, og med fugtgivende og nærende produkter, så huden bedre kan forsvare sig mod urenheder og frie radikaler fra luften og bedre kan sætte gang i detox-processerne.

Vores helteprodukt til detox af huden:
Estée Lauder DayWear

Opdag produkterne fra denne luksuriøse hudplejeserie, der er rig på antioxidanter. De hjælper din hud i kampen mod luftforurening og frie radikaler. Din hud bliver blødere og revitaliseret og vil bedre kunne modstå aldringstegn. Prøv dag- og aftencremen, den tonede creme med SPF og den kølende øjengel.

Detox af håret

Ved farvning kan der blive aflejret metalpartikler i dit hår, der forårsager øget tendens til at knække og svækket hår. Desuden har vintermånederne bidraget til, at håret er blevet tørt og har mistet sin blødhed. Så giv håret et forårsboost fyldt med regenerering ved hjælp af produkter, der er specielt designet til at rense og hydrere det i dybden.

Vores helteprodukt til detox af håret:
L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Giv dit hår en helbredende kur med en kollektion af hårplejeprodukter, der har en superevne til at genoprette dit hårs oprindelige fejlfri tilstand. Specielt designede shampooer, masker og nærende olie sørger for at fjerne ophobede metaller og for at give glans og genopfriske farven.

Forårsrengøring af kroppen

Inden det bliver varmt vejr har huden på kroppen brug for en komplet forårsrengøring. Forvandl din tørre og stramme hud til en blød og spændstig hud. Fjern døde hudceller fra den med en massage med en kropsscrub. Ved regelmæssig massage bidrager du ikke blot til synligt at blødgøre den, men du støtter samtidig også blodomløbet og lymfesystemet og reducerer synligheden af cellulite.

Vores helteprodukt til detox af kroppen:
Special Perfect Body Firming Talasso-Scrub

Den opstrammende kropsscrub fra Collistar fjerner tørre skæl fra din hud, tilfører den hydrering og stimulerer blodgennemstrømningen helt utroligt. Din hud bliver ikke bare fantastisk glat, men takket være ekstrakter fra kirsebær kommer den også til at dufte skønt.

Giv dig selv en detox med vores andre produkter