FOREOUFO™ 2 Skincare Secrets Hudplejesæt

FOREO UFO™ 2 Skincare Secrets Hudplejesæt
FOREO UFO™ 2 Skincare Secrets Hudplejesæt
Ny
2.075,00kr

På lager | Kode: FOR05259

FOREO Ufo Sonisk børste til mere effektive effekter af ansigtsmasken + Green Tea Opfriskende og lindrende ansigtsmaske 6 stk. + Manuka Honey Genoprettende maske til ansigt 6 stk. + Acai Berry Udglattende maske til ansigt 6 stk. + Bulgarian Rose Fugtighedsmaske til ansigt 6 stk. + Coconut Oil Dyb nærende maske til ansigt 6 stk.

1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
Not allowed

Super effektiv behandling af hele ansigtet på 90 sekunder

Forær dig selv eller dine kære en strålende og næret hud. Opdag fremtidens hudpleje. Det soniske FOREO UFO™ 2 apparat giver dig en komplet ansigtsbehandling ved hjælp af Hyper-Infusion teknologi. Den garanterer dig en drømmehud.

Det soniske apparat varmer op øjeblikkeligt, det hjælper med at fremskynde de aktive ingrediensers virkning i hudens dybere lag. Skincare Secrets sættet indeholder 5 typer virksomme ansigtsmasker til at opnå en sund og strålende hud.

De karakteristiske T-Sonic™ pulseringer løsner spænding i ansigtsmusklerne, mens det fuldspektrede LED-lys hjælper med en synlig foryngelse af hudens udseende. Brug et professionelt håndbad, og forkort ansigtsmaskens interval til 90 sekunder.

Egenskaber:

 • sikrer, at de aktive stoffer fra cremer, serummer og masker trænger dybt ind i huden
 • giver en pulserende massage og løsner spændinger i huden
 • hjælper med at udglatte rynker og fine linjer
 • revitaliserer synligt huden og lyser den op
 • bidrager til at reducere forstørrede porer og hjælper med at formindske hævelser
 • giver med det samme huden glød og udjævner den

Sættet indeholder:

 • sonisk apparat til at fremskynde virkningen af rejsestørrelsen med ansigtsmasken FOREO UFO™ mini 2
 • FOREO Farm to Face Manuka Honey 6 x 6 g revitaliserende maske
 • FOREO Farm to Face Acai Berry 6 x 6 g udglattende maske
 • FOREO Farm to Face Green Tea 6 x 6 g opfriskende og beroligende maske
 • FOREO Farm to Face Bulgarian Rose 6 x 6 g fugtgivende maske
 • FOREO Farm to Face Coconut Oil 6 x 6 g dybdenærende maske

Brugsanvisning:
Download FOREO appen, og følg instruktionerne for at parre den med UFO™ 2 apparatet. Fjern spænderingen, og fastgør masken på apparatet ved at sætte spænderingen på plads.

Bevæg skånsomt apparatet hen over ren, tør hud, og massér masken ind med cirkelbevægelser, indtil apparatet slukker.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Hydrering, Lysnende, Revitalisering, Regenerering
Sættype
Gavesæt
Bruges ved
nat

FOREO sætter en ny standard for skønhed og sundhed inden for hudpleje. Mærkets filosofi er baseret på den overbevisning, at når du har det godt, så ser du også skøn ud. Det revolutionerende FOREO LUNA™-system til hudrens, som er udviklet af den svenske virksomhed i 2013, vil hjælpe dig med at få denne oplevelse igen og igen.

 

De akustiske rensebørster fra FOREO er lavet af hypoallergisk, ikke-porøs silikone, som sikrer, at de opfylder de høje krav til hygiejne. Mere end 8.000 akustiske pulsslag i minuttet og et unikt design garanterer i samspil en nænsom og dybtgående rensning af din hud. Efter hver brug vil din hud blive renere, blødere og mere lysende.

Du kan vælge fra et bredt udvalg af produkter. Ud over basisudgaven FOREO LUNA finder ud også FOREO LUNA 2 med en foryngende effekt, den kompakt FOREO LUNA mini 2, den rejsevenlige LUNA go eller den mindste, LUNA play. FOREO ISSA-tandbørsten og FOREO IRIS-børsten til at massere området omkring øjnene er også meget populære.

FOREOs produkter egner sig til forskellige hudtyper og er tilgængelige i mange farverige og legende udgaver. Vælg din favorit!