GarnierBotanical Ansigtslotion Til tør og sensitiv hud

Garnier Botanical Ansigtslotion Til tør og sensitiv hud
Garnier Botanical Ansigtslotion Til tør og sensitiv hud
200 ml
26,50kr

På lager | Kode: GAR1276
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Tonicpræparat Garnier Botanical hjælper med at rense, harmonisere og forfriske din hud.

Egenskaber:

  • fjerner urenheder og fedt fra huden
  • efterlader huden blød, frisk og glødende
  • beroliger huden med det samme
  • fugter og nærer huden

Brugsvejledning:
Påfør på en vatrondel og plej huden med cirkelbevægelser.

Fuld sammensætning

AQUA/WATER, GLYCERIN, CITRONELLOL, METHYLPARABEN, PANTHENOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, ROSA CENTIFOLIA WATER/ROSA CENTIFOLIA FLOWER WATER, PARFUM/FRAGRANCE (F.I.L. B35397/1). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
tør
Effekter
Hydrering
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.