Skip to main content

GarnierSkin Naturals Micellært vand til kombineret og sensitiv hud

Garnier Skin Naturals Micellært vand til kombineret og sensitiv hud
Garnier Skin Naturals Micellært vand til kombineret og sensitiv hud
400 ml
40,90kr

På lager | Kode: GAR4926
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
tirsdag 1.2.2022

Micellar vand Garnier Skin Naturals sikrer dig grundig fjernelse af makeup på et par minutter. Den fjerner også dagligdags urenheder og døde hudceller fra huden.

Egenskaber:

  • fjerner også vandfast makeup
  • efterlader huden helt ren
  • kan også bruges til følsom hud
  • dermatologisk testet

Ingredienser:

  • uden parfume

Brugsvejledning:
Kom rigeligt af præparatet på en vatrondel. Fjern makeuppen og rens huden med lette bevægelser. Skyl ikke. Brug morgen og aften eller efter behov.

Fuld sammensætning

AQUA/WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., POLOXAMER 184, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
sensitiv, kombineret
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.