Skip to main content

GarnierSkin Naturals To-fase miscellarvand 3-i-1

1×
Garnier Skin Naturals To-fase miscellarvand 3-i-1
Garnier Skin Naturals To-fase miscellarvand 3-i-1
Specialtilbud
400 ml
47,00kr

På lager | Kode: GAR1941
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
mandag 31.1.2022

Fjernelse af makeup, rensning og næring i ét trin? Det kan det tofasede micellarvand, Garnier Skin Naturals 3-i-1, der kombinerer olie og micelleteknologi. Miceller binder alle urenheder til sig som en magnet, mens oliedelen fjerner alle typer af makeup, også den vandfaste. Efter brug bliver huden blød og næret.

Egenskaber:

  • til nem rensning og fjernelse af makeup uden at skulle gnide for meget
  • fjerner alle typer af makeup, også den langtidsholdbare og vandfaste
  • fjerner alle urenheder fra huden
  • ikke nødvendigt at skylle efter
  • efterlader huden næret
  • også egnet til at fjerne øjenmakeup

Sammensætning:

  • micellarvand – indeholder miceller, der binder urenheder

Anvendelse:
Ryst grundigt før brug, så begge lag bliver blandet. Herefter kommer du vandet på en vatrondel og fjerner makeup eller renser ansigtet med blide strøg.

Fuld sammensætning

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXADECANE, ARGANIA SPINOSA OIL/ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CI 60725/VIOLET 2, DECYL GLUCOSIDE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS/ HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, HEXYLENE GLYCOL, LIMONENE, LINALOOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM/FRAGRANCE (F.I.L. B176670/1). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.