Givenchy L’Interdit Hårmist til kvinder

Givenchy L’Interdit Hårmist til kvinder
Givenchy L’Interdit Hårmist til kvinder
35 ml
269,90kr

Kode: GIV08856 | På lager
1
GLS
onsdag 20.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 20.1.2021

Duftbeskrivelse Givenchy L’Interdit
Ingredienser

Kan du lide at komme en dråbe af din yndlingsparfume i håret? Det gør faktisk håret unødvendigt tørt og ødelægger dets struktur. Løsningen er dufte til håret Givenchy L’Interdit . De giver skøn duft til håret uden at ødelægge det.

Egenskaber:

  • vil glæde enhver kvinde
  • støtter duftens intensitet fra samme kollektion
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Parfumekategori
blomstret, træagtig

Om mærket Givenchy

Givenchy kombinerer fransk elegance med amerikansk karisma. Mærket blev etableret i 1952 og bærer navnet efter dets grundlægger, Hubert de Givenchy – en fransk aristokrat, som startede sin karriere som praktikant i Diors og Piguets modehuse, mens han drømte om at skabe sit eget mærke.

 

Drømmen blev snart realitet, da Givenchy begyndte at levere sine egne designs til Guinness- og Kennedy-familierne og Audrey Hepburn. Den berømte skuespillerinde var hans mest prominente kunde, og hun blev da også inspirationen for den første Givenchy-duft. I dag kan mærket skilte med over 60 års hæderkronet tilstedeværelse i modens, duftenes og skønhedens verden.

Givenchy-parfumer til hende kombinerer elegance og stil med flirtende selvsikkerhed, med den legendariske Givenchy Very Irrésistible som mønstereksempel. Den moderne gentlemans ånd er derimod legemliggjort i herredufte såsom Givenchys aftershave. Givenchys makeup og hudpleje har også opnået ikonstatus.

Anmeldelse Givenchy L’Interdit