Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush Eau de Parfum til kvinder

Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush Eau de Parfum til kvinder
Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
75 ml
662,90kr

Kode: GIV06900 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush
Ingredienser

Indhyld dig i en duft, der vil gøre dig i godt humør hele dagen. Eau de toiletten til kvinder Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush er et udtryk for optimisme og en følelse af fuldkommen lykke.

  • blomsterduft
  • bliver værdsat af kvinden med den romantiske sjæl
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rose
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rosépeber, Gojibær
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Givenchy

Givenchy kombinerer fransk elegance med amerikansk karisma. Mærket blev etableret i 1952 og bærer navnet efter dets grundlægger, Hubert de Givenchy – en fransk aristokrat, som startede sin karriere som praktikant i Diors og Piguets modehuse, mens han drømte om at skabe sit eget mærke.

 

Drømmen blev snart realitet, da Givenchy begyndte at levere sine egne designs til Guinness- og Kennedy-familierne og Audrey Hepburn. Den berømte skuespillerinde var hans mest prominente kunde, og hun blev da også inspirationen for den første Givenchy-duft. I dag kan mærket skilte med over 60 års hæderkronet tilstedeværelse i modens, duftenes og skønhedens verden.

Givenchy-parfumer til hende kombinerer elegance og stil med flirtende selvsikkerhed, med den legendariske Givenchy Very Irrésistible som mønstereksempel. Den moderne gentlemans ånd er derimod legemliggjort i herredufte såsom Givenchys aftershave. Givenchys makeup og hudpleje har også opnået ikonstatus.

Anmeldelse Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush