GucciBloom Eau de Parfum til kvinder

Gucci Bloom Eau de Parfum til kvinder
Gucci Bloom Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
499,00kr

På lager | Kode: GUC2871
1
Post Nord MyPack Home
mandag 24.1.2022
Afhentning i butik
mandag 24.1.2022
UPS Air Mail
I morgen torsdag 20.1.2022

Kvinder og blomster har meget tilfælles. Det naturlige, blide ynde har de haft længe. Nu kan de også låne blomsternes berusende duft. Eau de Parfumen til kvinder, Gucci Bloom, transporterer dig ind i en vidunderlig smuk, blomstrende have, hvor du bliver omgivet af uendelig mange blomsterbede med de mest delikate blomster.

  • en blid blomsterduft
  • til den romantiske kvinde
  • først og fremmest egnet til brug om dagen

Duftens komposition
Med sin komposition er Bloom Eau de Parfum en ren blomsterduft. Den forener akkorder af kaprifolie, tuberose og arabisk jasmin, der skaber en forfinet elegant og intens feminin duft. Blomsteraromaen er understøttet af krydret iris, der er kendt for sin sanselighed og tilfører duften en attråværdig dybde og charme.

Duftens historie
I 2015 blev den italienske designer Alessandro Michele kreativ direktør for mærket Gucci. Blomster i alle former og afskygninger er bogstavelig talt en besættelse for ham, og derfor lancerede han sin første duft i 2017 – Bloom, der er en hyldest til hans livslange fascination. Eau de Parfumen Bloom har som mission at fejre kvindens autenticitet, vitalitet og forskellighed.

Rosenbladenes delikate lyserøde farve viser sig også i selve flakonen. Den er en tro efterligning af porcelæn og er gemt i en æske med et overdådigt blomstertryk. Dakota Johnson, Hari Nef og Petra Collins er ansigterne for duften Bloom.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BHT, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL, ISOEUGENOL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, CITRAL, . Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Jasmin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Tuberose
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Kinesisk kaprifolium
Parfumekategori
blomstret