Gucci Guilty Eau Pour Homme Eau de Toilette til mænd

Gucci Guilty Eau Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Gucci Guilty Eau Pour Homme Eau de Toilette til mænd
50 ml
392,90kr

Kode: GUC2024 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
fredag 6.8.2021
Afhentning i butik
fredag 6.8.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 4.8.2021

Beskrivelse Gucci Guilty Eau Pour Homme
Ingredienser

Lad dig blive båret på en bølge af friskhed og energi, hvormed ingen forhindring vil være umulig at overvinde. Eau de Toiletten, Gucci Guilty Eau Pour Homme, er en perfekt, velafbalanceret sammenflydning af meget maskuline og blidere essenser. Den er beregnet til dem, der ikke er bange for at tage en hurtig beslutning, men som samtidig forstår at lytte til deres følelser.

  • en let, træagtig og aromatisk duft
  • understreger fantastisk den naturlige, maskuline karisma
  • en ideel duft til hele dagen, først og fremmest til varmere tider

Duftens komposition
I den opfriskende indledning spiller den velafprøvede duo af citron og bergamot en hovedrolle. Den citrusfyldte opfriskning glider lidt efter lidt over i en sensuel kombination af irisrod, elegant orangeblomst og berusende snebær. Varm moskus sammen med eksotisk patchouli, som du vil føle længst, tilfører kompositionen dens langvarige charme og dybde.

Duftens historie
Mænd har også en blød side, der bliver fremhævet af duften til mænd, Gucci Guilty Eau Pour Homme, lanceret i 2015. Flakonens ikoniske form er en sensuel forening af koldt metal med det bløde udtryk i mat glas – ligesom en sand gentlemans styrke og maskulinitet er forbundet med en følsom side.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Citron
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Orris, Appelsinblomst , Snebær
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Moskus
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Anmeldelse Gucci Guilty Eau Pour Homme