GUERLAINHabit Rouge Brusegel til mænd

GUERLAIN Habit Rouge Brusegel til mænd
GUERLAIN Habit Rouge Brusegel til mænd
200 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: GUR1076

Gør dit daglige brusebad eller bad til en særlig oplevelse, som du vil glæde dig til hele dagen. Præparatet til brusebad GUERLAIN Habit Rouge vil give duft til din hud med en skøn duft og glæde dine sanser.

Egenskaber:

  • støtter duftens intensitet fra samme kollektion
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave
  • vil glæde enhver mand

Ingredienser

Konsistens
gel

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.