GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain Eau de Cologne til kvinder

GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain Eau de Cologne til kvinder
GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain Eau de Cologne til kvinder
100 ml
567,90kr

Kode: GUR0577 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain
Ingredienser

Tillad dig selv en forfriskelse, ikke bare på en varm sommerdag. Eau de colognen til kvinder GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain vil indhylde dig i en duft fuld af citrusnuancer og vække dine sanser.

  • citrusduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • til den temperamentsfulde kvinde fuld af energi
  • luksus duft til de krævende
  • gaveidé, der med garanti vil glæde

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
citron, aromatisk

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain