GUERLAINL'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Parfum til mænd

GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Parfum til mænd
GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Parfum til mænd
100 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: GUR11491

Husker du det øjeblik, hvor du tog initiativ, tog ansvar og alt med ét var anderledes? Eau de parfumen, Guerlain L'Instant Pour Homme, er netop et udtryk for disse unikke øjeblikke.

Denne træagtige, gnistrende og forførende duft er fuld af kontraster og overraskelser, der vækker alle dine sanser.

  • en varm og samtidig frisk gourmetduft med træagtige noter
  • i en elegant tidløs flakon med et trælåg
  • til at bruge om dagen og til specielle lejligheder

Duftens komposition
Hovedrollen i denne forførende duftkomposition spilles af krydret stjerneanis, der ledsages af friske citrusfrugter, en fængslende duft af patchouli og lækre kakaobønner. De indledende noter er inspireret af en orientalsk anis-baseret drik, der hedder arak. Inspirationen for duftens gourmetbund var derimod lækre desserter.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, BHT, CITRAL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, EUGENOL, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Composition
Citrusfrugt, Kakaobønne, Stjerneanis, Patchouli
Parfumekategori
træagtig, gourmand

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.