GUERLAIN Mon Guerlain Kropslotion til kvinder

GUERLAIN Mon Guerlain Kropslotion til kvinder
GUERLAIN Mon Guerlain Kropslotion til kvinder
200 ml
346,90kr

Kode: GUR2960 | 1 tilgængelig
1
GLS
fredag 29.1.2021
UPS Air Mail
torsdag 28.1.2021

Duftbeskrivelse GUERLAIN Mon Guerlain
Ingredienser

Nyd den luksuriøse duft i dine morgen- og aftenritualer på badeværelset. Kropsplejepræparatet GUERLAIN Mon Guerlain kærtegner dine sanser og vil være din favoritduft, når du vil forkæle din hud.

Egenskaber:

  • vil glæde enhver kvinde
  • supplerer duften fra samme serie
  • Efterlader,at huden fløjlsblød at røre ved

Ingredienser

Konsistens
lotion

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Mon Guerlain