Gå videre til hovedindhold

Guess

O značce Guess

En stylet mode med en knivspids provokation, ikonisk denim og fortryllende dufte til kvinder og mænd. Sådan er det amerikanske mærke Guess.

Mærkets historie tog sin begyndelse i 1981. Brødrene Marciano grundlagde det, da de forlod Frankrig for at forfølge deres amerikanske drøm i det solrige Californien. Der blev de kendt for deres denim modeller, og mærket Guess blev på den måde et symbol på en ungdommelig, sexet og eventyrlysten livsstil. Takket være ikoniske reklamekampagner kendte alle snart Guess, og nu er mærket bogstaveligt talt et internationalt imperium og ikke bare for denim-mode.

Den første Guess parfume så dagens lys i 1990. Nu har mærket en række dufte til mænd og kvinder i porteføljen, hvor enhver kan finde sin ideelle Guess parfume. Prøv for eksempel eau de parfumen Guess by Marciano, der er fuld af frugt og blomstertoner, frugt-blomsterduften med vanilje, pære og citrusfrugter Guess Seductive, den blomster-træagtige Guess Dare eller den søde og ungdommelige duft Guess Girl. Mænd kan til en afveksling finde deres favorit med en krydret eau de toilette Guess by Marciano for Men eller med den orientalske Guess Seductive Homme. Det er også værd at bemærke eau de toiletten Guess 1981, og det i en version til såvel kvinder og mænd.

Se hele teksten skjul tekst