Hævede øjenlåg og poser under øjnene

Bestsellere

Hvordan får du bugt med hævelser omkring øjnene og poser under øjnene?

Lad ikke dine hævede øjenlåg eller poser ødelægge din dag efter en søvnløs nat! Prøv at bevæbne dig med effektive kosmetiske hjælpere, og læs vores tip om, hvordan man bliver fri for poser under øjnene nemt og hurtigt.

Hvad hjælper mod hævelser under øjnene?

Hævede øjenlåg om morgenen vil med sikkerhed ikke gøre meget for din skønhed, så du bør pleje dem regelmæssigt. Fokusér på gel og cremer mod hævelser og poser under øjnene, der indeholder:

  • peptider – reducerer hævelser, hjælper huden til bedre regenerering, genskaber et sundt, opstrammet look og reducerer rynker – som en bonus,
  • koffein – forbedrer blodcirkulation og mikrocirkulation i huden, hjælper med at aflede opsamlet væske og bidrager endda til at stimulere kollagenproduktion,
  • hyaluronsyre – hydrerer effektivt den sarte hud omkring øjnene og sørger for et friskt udseende.

Disse ingredienser findes oftest i øjencremer mod hævelser og hævede øjne. De indeholder også tit en række naturlige ingredienser, der beskytter øjenområdet, stimulerer kollagen (f.eks. retinol) og ingredienser med en løftende virkning.

En mikromassage af øjenområdet ved hjælp af fingerspidserne afhjælper også hævelse. Kombinér det med at påføre serum eller creme på poserne under øjnene, i det mindste om aftenen. De få minutter vil støtte cremens absorbering og hermed dens virkning.

Morgenmassage mod hævelse under øjnene

Tag helt bogstaveligt fjernelse af den akkumulerede væske i dine egne hænder. Netop væsken er årsagen til dine hævede øjne. Ansigtsruller til massage er som skabt til det. Du kan udføre en meget behagelig og alligevel effektiv massage med dem, og den vil forbedre blod- og lymfegennemstrømningen, hvilket reducerer hævelser.

Den mindste af de to ansigtsruller er ideel til poser under øjnene. Og hvis du opbevarer den i køleskabet natten over, får den også en kølende virkning, hvilket giver den tiltrængte lindring. Eller gennemvæd ansigtsrullen i isvand under massagen.

Hvile til hævede øjenlåg

Det kan også altid betale sig at have en maske til hævede øjne derhjemme. Måske i en situation, hvor du vil opnå en helt perfekt, afslappet fremtræden før en vigtig begivenhed.

  • Det er meget enkelt at bruge masken – fjern folien, læg masken over først det ene, så det andet hævede øjenlåg (eller et andet sted, afhængigt af masketype), og lad den aktive substans virke.
  • Gelé-øjenpuder, der virker på basis af afkøling og lindring af hævelser, vil også virke mod hævede øjenlåg.

Husk, at god søvn, en afbalanceret diæt og dit væskeindtag er altafgørende. Men vær beredt, hvis hævelse og poser opstår. Nu ved du jo, hvad der virker på hævede øjne!