Hår tilbehør

Bestsellere

Flot og praktisk tilbehør og pynt til håret

Hvad enten du er 5 eller 65, lyshåret eller sorthåret, har stridt hår eller et hoved fuldt af krøller – hår accessories er uundværlige for enhver af os. Du skal bare vælge et, der passer til din stil, eller som har et praktisk formål.

Hvilket tilbehør og pynt til håret skal jeg vælge?

  • Hårspænder: Spænder kan være helt usynlige – som for eksempel praktiske hårnåle, eller iøjnefaldende ligesom hårspænder til pynt. Det er utrolig nemt at bruge dem. Spænder eller clips til håret sætter lokkerne fast på det rigtige sted bogstavelig talt på et par sekunder eller forvandler en formel knold til en festfrisure.
  • Hårelastikker: Hårelastikker kan virkelig trylle; der er vist ikke noget andet hårtilbehør, der kan konkurrere med dem. De kan bruges til at samle håret i en praktisk hestehale eller knold, men kan også spille en vigtig rolle i hele dit outfit.
  • Hårbånd: Nogle kvinder kan ikke undvære hårbånd af stof, andre igen dem af plast. Et hårbånd kan for eksempel også være en redning i en situation, hvor du ikke lige har haft tid til at vaske hår.
  • Tørklæde til håret og andet tilbehør: Bind et tørklæde i håret for at gøre din hestehale til noget særligt, eller flet det i en fletning. En hår donut (valk) kan også hjælpe dig med at få dit hår til at virke mere fyldigt, spiraler holder håret snoet sammen i en knude, og en klemme til håret holder håret oppe, hvad enten du tager brusebad eller bader i havet, som for eksempel hårklemmer til langt hår eller hårklemmer til stort hår.

Hvilke spænder, elastikker og hårbånd vælger du, når du ...

  • …skal på arbejde: Hårnåle eller håropsætning med spænde holder håret væk fra øjnene, så det ikke distraherer dig fra det, du er i gang med. Spiralhårelastikker sikrer, at selv ikke efter 8 timer vil dit hår være kommet i uorden, og en hvilken som helst hårpynt med et fint mønster vil hjælpe dig med at føle dig fantastisk, også til et arbejdsmøde.
  • ...skal på en romantisk date: et hårbånd med sløjfer vil fremhæve din blide side, som mænd elsker. Et tørklæde i hestehalen virker også meget feminint.
  • ...dyrker sport: Så vælg et tilbehør til håret i plast, der holder perfekt, og samtidig er meget skånsom mod håret.
  • ...skal være brud: Bryllupshårpynt bør være yndigt og passe til hele brudeoutfittet. Vælg for eksempel et elegant design af spænder med perler, der skaber en smuk detalje. Også romantiske elastikker med sløjfer eller hår donuts til en knold hører til blandt populært hårtilbehør til bryllup.
  • ...er fra 3 til 13 år: Eller snarere, når du vælger hårspænder til børn. Alt med en sløjfe, hårpynt med blomster eller alt, hvad der skinner, er det rigtige. Hvad måske med elastikker til børn med kulørte dyr?
  • ...ikke vil pine dit hår: Vælg spiralhårelastikker, spiralspænder og hårelastikker af stof – der kommer ikke til at ske nogen trækken i håret.

Både praktisk og luksuspynt til håret gør det muligt for dig at have en forskellig stil hver dag og altid være smart. Spænder, hårbånd og hårelastikker er klassikere. Udvid for eksempel dit udstyr med et tørklæde til håret, og din frisure vil øjeblikkeligt få et nyt pift!