Hawaiian TropicAloha Care Solcreme SPF 30

Hawaiian Tropic Aloha Care Solcreme SPF 30
Hawaiian Tropic Aloha Care Solcreme SPF 30
180 ml
101,70kr

Kode: HAW02028 | På lager
1
GLS
onsdag 29.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 30.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 28.9.2021

Beskrivelse Hawaiian Tropic Aloha Care
Egenskaber

Solbeskyttelsespræparatet Hawaiian Tropic Aloha Care er en nødvendig del af hudplejen ved ophold i solen.

Egenskaber:

  • er let at smøre ud og efterlader ikke en fedtet film
  • understøtter en naturlig solbruning
  • beskytter huden mod UVA og UVB stråler
  • nærer huden og plejer den

Brugsvejledning:
Påfør i rigelig mængde på hele kroppen, før du går ud i solen. Gentag påføringen for at opretholde beskyttelsen, især hvis du sveder, har badet eller tørret huden med et håndklæde. Vær ikke ude i solen for længe, selv om du har brugt solbeskyttelse.

Egenskaber

Konsistens
creme
Hudtype
til alle hudtyper
SPF
høj beskyttelse (SPF 30 - SPF 50)

Om mærket Hawaiian Tropic

Elsker du følelsen af sollys på din hud? Hawaiian Tropic er et mærke, som er inspireret af Hawaiis tropiske strande, og deres produkter vil være dine trofaste ledsagere hele sommeren. Hvert produkt er ligesom en lille gave fyldt med energi og glæde, som mærket lægger i deres kreationer.

 

Hawaiian Tropic producerer også stilfuldt og behageligt strandtøj til alle solelskere. Klassiske snit og kvalitetsmaterialer bliver forstærket endnu mere af iøjnefaldende visuelle prints og designs. Solplejen i sig selv er altid som en lækker tropisk aroma, der øjeblikkelig transporterer dig til en solrig strand på Hawaii – men vigtigst af alt hjælper Hawaiian Tropics produkterne dig med at få den smukkeste solbrune kulør.

Den klassiske Hawaiian Tropic-solcreme eller den silkebløde Hawaiian Tropic-sololie vil give dig en sikker beskyttelse fra sollyset. De, der elsker at være aktive, vil sætte pris på en særlig ultralet spray med høj beskyttelse og ekstraordinær modstand mod solens stråler. Ved dagens afslutning kan du pleje din hud med en Hawaiian Tropic aftersun-kropscreme.

Anmeldelse Hawaiian Tropic Aloha Care