Hermes Voyage d'Hermès parfume kan genopfyldes Unisex

Hermes Voyage d'Hermès parfume kan genopfyldes Unisex
Hermes Voyage d'Hermès parfume kan genopfyldes Unisex
Fri levering
100 ml
732,40kr

Kode: HER0178 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Hermes Voyage d'Hermès
Ingredienser

Acceptér en invitation til en rejse mod erkendelse, opdagelse og kommunikation. Unisexparfumen, Hermès Voyage d'Hermès, udtrykker forholdet mellem hjem og rejser. Derfor er den som skabt til enhver, der godt kan lide at begive sig ud på rejser, men som ligeså godt kan lide at komme hjem igen. Har du allerede pakket din kuffert?

  • en blomster- og træagtig duft
  • unisex – til både mænd og kvinder
  • genopfyldelig flakon

Duftens komposition
Først dufter du saftige citrusfrugter og krydderi med aromatisk kardemomme i forgrunden. Herefter frigives en duft af liflig te, grønne og blomsteragtige noter og rose. Duftens bund, der holder længst på huden, skabes af varme, træagtige noter, ambra og fængslende moskus.

Duftens historie
Parfumeskaberen Jean-Claude Ellena har skabt en duftkomposition, der er fuld af paradokser og associationer, der passer fantastisk til både kvinder og mænd. Philippe Mouquet står bag flakonens design.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citrusfrugt, Kardemomme, Krydderier
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Grønne noter, Rose, Te, Blomstrede duftnoter
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Træ, Moskus, Rav
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Anmeldelse Hermes Voyage d'Hermès