Hugo Boss BOSS Alive Eau de Parfum til kvinder

1×
Hugo Boss BOSS Alive Eau de Parfum til kvinder
Hugo Boss BOSS Alive Eau de Parfum til kvinder
80 ml
346,50kr

Kode: HUG12839 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
torsdag 20.5.2021
UPS Air Mail
tirsdag 18.5.2021

Beskrivelse Hugo Boss BOSS Alive
Ingredienser

Den magt, beslutsomhed og lidenskab, der har været gemt i dig hele tiden, har måske kun ventet på den udfordring, som Hugo Boss BOSS Alive Eau de Parfum leverer. Udtryk på din egen måde alt, hvad der fylder dit liv, og lev det fuldt ud.

  • en træ- og frugtagtig duft til kvinder, der er fulde af positiv energi
  • har nogle ingredienser til fælles med den ikoniske duft til mænd, BOSS Bottled
  • en duft til kvinder, der er designet af kvinder, der har en inspirerende historie

Duftens komposition
Allerede i duftens første øjeblikke giver den dig en blændende udstråling og positivitet med sin duft af æble, som du fornemmer i kombination med blomme og saftige solbær, alt sammen krydret med en lille smule kanel. Duften udvikler sig videre med feminint sødmefulde noter af vanilje, og en kombination af træagtige noter med sødlig, fløjlsagtig ceder i spidsen sørger for, at duften er længe om at klinge af.

Duftens historie
Det er ikke bare indholdet, men også hvordan duften Hugo Boss BOSS Alive ser ud, der overbeviser om dens unikke karakter. Det er smykkedesigneren Amelie Riech, der står bag den perfekt tidløse, feminine og elegante flakon. Glasflasken med det gyldne bånd omkring sig giver indholdet en pink nude farve og gør næsten duften til et andet smykke fra denne succesrige designers værksted.

Spørgsmålet, der ledsager duften, lyder: "What makes you feel alive?" Det opstod, fordi en kvindes succes er defineret på mange måder i dag, men de kan alle sammen opnås gennem denne erklæring: "Succes betyder at beskæftige sig med det liv, som hun lever; det, som livet vækker i hende, og det, der giver hende mening."

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Æble, Solbær , Blomme, Kanel
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Indisk jasmin, Bourbonvanilje
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Sandeltræ, Oliventræ, Ceder, Alaskan Wood
Parfumekategori
frugtig, træagtig

Om mærket Hugo Boss

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.

Anmeldelse Hugo Boss BOSS Alive1