Hugo Boss BOSS Bottled Night Eau de Toilette til mænd

Hugo Boss BOSS Bottled Night Eau de Toilette til mænd
Hugo Boss BOSS Bottled Night Eau de Toilette til mænd
200 ml
422,00kr

Kode: HUG0427 | På lager
1
GLS
onsdag 20.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 20.1.2021

Duftbeskrivelse Hugo Boss BOSS Bottled Night
Ingredienser

En tidløs klassiker, der hylder maskulin elegance og naturlig karisma. Eau de toiletten til mænd Hugo Boss BOSS Bottled Night bliver hurtigt en uundværlig del af din personlighed.

  • krydderduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • vil understrege sexappealen og den naturlige maskulinitet
  • enestående parfume til den særlige anledning
  • luksus duft til de krævende

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Birk, Lavendel
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Viol
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Træagtige noter
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket Hugo Boss

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.

Anmeldelse Hugo Boss BOSS Bottled Night