Hugo BossBOSS Bottled Night Eau de Toilette til mænd

Hugo Boss BOSS Bottled Night Eau de Toilette til mænd
Hugo Boss BOSS Bottled Night Eau de Toilette til mænd
50 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: HUG0076

Eau de Toiletten til mænd, Boss Bottled Night, er netop forudbestemt til at blive dit hemmelige våben i forførelsens arsenal. Den er et ideelt valg til mænd, der elsker udfordringer, og som intet kan stoppe. De opnår kort sagt alt, hvad de vil. Du kan også blive nattens konge!

  • en markant, aromatisk og krydret duft
  • til den selvsikre, forførende mand
  • hovedsageligt egnet til om aftenen og til særlige lejligheder

Duftens komposition
I duftens topnoter bliver du kærtegnet af lavendel og sart birk. Duftkompositionen udvikler sig herefter med et blomsteragtigt hjerte, der skabes af usambaraviol. Duftens bund fuldendes af karismatiske og maskuline noter af den sydamerikanske træsort, Louro Amarelo, i forening med moskus, der giver duften en rigtig dybde og sanselighed.

Duftens historie

Manden, der er rollemodel for denne duft, formår at forføre med elegance. Han opnår alt, hvad han længes efter, og hans selvtillid kommer også til udtryk om dagen. Duften har en udpræget udfordrende og maskulin karakter. Flakonens design er inspireret af en varm sommernat. Det mørkeblå glas, som et symbol på den dybe nat, flyder sammen med sort og understreger dermed på perfekt vis duftens forførende og maskuline natur. Ryan Reynolds har lagt ansigt til Boss Bottled Night.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT, AQUA/WATER, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, PROPYLENE GLYCOL, BHT, METHYLPARABEN, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, EUGENOL, CITRONELLOL, CI 60730/EXT. VIOLET 2, CI 14700/RED 4 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Lavendel, Birk
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Viol
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Træagtige noter
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.